Cezayir – Ticari Vize Gerekli Evraklar

ileGülbin Demir

Cezayir – Ticari Vize Gerekli Evraklar

Cezayir ticari vize ve turistik vize uygulamasıyla ülkesine gelmek isteyen vatandaşlarımıza başvuru olanağı sağlamaktadır.

Turistik vize konusunda genelde değişen şartlar ve diğer ayrıntılar ile ilgili lütfen vize uzmanlarımızla iletişime geçiniz. 

İletişim

Cezayir Ticari Vize 

Cezayir'e gitmek isteyen yolcularımız, gitmeden önce mutlaka vizelerini bizler aracılığıyla veya konsolosluktan şahsen almalıdırlar. 

Eğer Cezayir'e ticari amaçla gitmeyi düşünüyorsanız, en az 2 hafta öncesinden işlemlere başlamanızı öneriyoruz. 

Cezayir Vizesi Gerekli Evraklar

1.       Davetiye: Cezayir’deki firmanın antetli kağıdına yazılmış ve Cezayir’deki Belediye tarafından onaylı olmak zorundadır.

2.       Kimlik Fotokopisi

3.       Fotoğraf: 2 adet, arka fonu beyaz fotoğraf (3,5x4,5 cm)

4.       Vize Talep Dilekçesi: Şirketin antetli kağıdına Fransızca olarak yazılmış ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır.

5.       Şirket Evrakları: Faaliyet Belgesi, Vergi Levhası, Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

6.       Vize bilgi formu (bilgi formunu mail ile almak için iletişime geçiniz.)

 

Diğer ayrıntılar ve sorularınız için aşağıdaki iletişim formundan bize ulaşabilirsiniz. 

Cezayir - Ticari Vize Başvuru Formu

Lütfen adınızı ve soyadınızı pasaportta yazıldığı şekilde giriniz.
Cezayir'e gidiş amacınızı yazınız.
Lütfen sorunuzu veya açıklamanızı yazınız.
Bizi Takip Edin ve Paylaşın

Yazar hakkında

Gülbin Demir administrator

Yurt dışına çıkmanın zor olmadığını anlatmaya çalışan, 29 ülke gezmiş, binlerce insanla tanışmış, birbirinden farklı onlarca kültürü kıyaslayabilme imkanı bulmuş, öğrendiği her bilgiyi herkesle paylaşmayı seven bir mühendis.

Bir cevap yazın